Mbretëria e Bashkuar shënon 210 vdekje të tjera nga Covid-19, regjistrohen 34 693 të infektuar të rinj

LONDËR

Mbretëria e Bashkuar regjistroi 210 vdekje COVID-19 këtë të shtunë, nga 570 një ditë më parë, ndërsa rastet u rritën 1 968 në 34 693, tha qeveria, duke cituar të dhëna të pjesshme.

Mbretëria e Bashkuar ka regjistruar një numër të vdekurish prej 70 405 personash.

Britania e Bashkuar ka numrin e të infektuarve të gjashtë më të lartë në botë, pas Shteteve të Bashkuara, Brazilit, Indisë, Meksikës dhe Indisë.

SHBa vazhdon që të kryesojë si shteti me më shumë të infektuar në botë, ndërsa një sërë vendesh kudo në glob kanë marrë masa për të parandaluar Covid-19.

Londra Koronavirusi1

Author: admin