Vrau 7 vjeçaren në Angli, publikohet për herë të parë fotoja e shqiptares

Është publikuar për herë të parë fotoja e shqiptares nga ‘The Sun’ që vrau me thikë vajzën shtatë vjeçare para prindëreve në Ditën e Nënës.

Eltiona SKana u shpall e pafajshme pasi gjykata dëgjoi provat nga një konsulent psikiatër mjeko-ligjor që trajtone 30 vjeçaren në spitaline sigurisë aë Lartë Rampton, Michael Brady QC. Sipas psikiatrit Eltiona vuante nga skizofrenia paranojake.

Ngjarja ndodhi në mars kur Emily ishte me prindërit në park duke shëtitur me një skuter Ajo vrapoi për te nëna e saj e cila po qëndronte pak më tutje kur Skana i doli para vogëlushes duke i prerë fytin me një thikë artizanale.

Skana kishte shkuar në Britaninë e Madhe në mënyrë të paligjshme me një kamion në vitin 2014 dhe kërkoi azil duke pretenduar se ishte viktimë e trafikut.

Author: admin