Tirane: Vajzat e de.hura ja ‘h.eqin trurin’ taksistit – VIDEO

Jeta e natës në Tiranë është shumë aktive, sidomos gjatë sezonit të shkollave kur vijnë me mijëra studentë edhe nga rrethet.

Një vajzë ka filmuar udhëtimin me një nga taksitë e Tiranës për në një ndër lokalet e natës në ish zonën e Bllokut.

Gjatë rrugës vajzat fillojnë të kërcejnë dhe këndojnë brenda në taksi, saqë edhe taksisti nuk mund t’i r e zis ton te dhe filloi të kërcente edhe ai. Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!.

Me xhamin ulur, me muzike dhe zë të lartë, të d eh ur a dhe të p apë rm ba jtur a, vajzat kanë të rh equ r vëmendjen e të gjithëve në rrugë.

Në momentin që zbresin nga taksia dhe mbërrijnë në destinacion, ato i thonë taksistit:
“Xhaxhi nuk jemi kështu gjithmonë por kam pi r ë unë”.

https://youtu.be/Hd-3D_fQ4v4

Author: admin