Dhëndri shkon me ‘pishman’ për të marrë nusen, shkrimi në targën e makinës do ju shkrijë së qeshuri

Dasmat në vendin tonë vijojnë të përcjellin mesazhe të veçanta, ndërsa vite më parë mund të ndodhte rra ll ë që të mos shoqërohej me diçka për të cilën të ftuarit nuk do ta harr onin shpejt.

Disa nga ri tet që përdoren në evente të tilla kthehen në ‘m ite’ dhe rrëfe nja midis njerëzve, ndërsa ndodh që siç thotë një fjalë e urtë “dasëm pa dhi mb je e vd e kje pa të qeshura nuk ka”.

Pak a shumë një mesazh të tillë ka dashur mbase të përcjellë një djalë që ka vendosur t’i japë fun d me ‘shumë dh im bje’ beqarisë.

Mjeti i dekoruar me të cilin ka shkuar për të marrë nusen, mban një targë mjaft të ç udit shm e.

Në të është shkruar, “Gruja është be la”, ndërsa nuk dihet nëse dhëndri nuk e ka për herë të parë martesën që ia din ha llet kësaj pune apo dikush tjetër ia ka këshilluar.

Por diçka është e sigurt, dhëndri në fjalë nga Fushë-Kruja ka nevojë për kurajo.

Author: admin