Kjo eshte nje vogelushe me aftësi të veçanta, e cila ka fituar zemrat e miliona njerëzve. Ja arsyeja se pse…

Franceska që në moshë më të vogël është tërhequr nga bota e modës dhe e fotografisë. Kur ishte ende 2 vjeçe ajo mori pjesë në një konkurs rajonal për modeling dhe e fitoi atë.

Vitin e fundit vogëlushja ka zhvilluar pesë konkurse bukurie dhe paratë e përftuara prej tyre i ka dërguar për bamirësi.

Ajo që publiku dhe ndjekësit në rrjete sociale vlerësojnë tek Franceska është buzëqeshja dhe pozitiviteti që përcjell.

Qëllimi kryesor i katër vjeçares është të frymëzojë fëmijët e tjerë të këtij skeptri që të ndjekin ëndrrat dhe dëshirat e tyre.

Author: admin