QËNDRONI BEQARE DERISA TA TAKONI DIKË QË INTERESOHET PËR JU DHE I BËN KËTO 6 GJËRA

Eshtë diçka që ia vlen të pritet. Dashuria është emocion që duhet të përjetohet krejtësisht.Por frekuencat e personave e gabuar është mënyra më sigurt për të qenë të pakënaqur.Ndonjëherë përbërësit janë për t’ju bërë të mendoni se keni përmbushur dashurinë e jetës tuaj,por përfundoni duket kuptuar që ky person nuk po ju sjellë asgjë të mirë.Prandaj është e rëndësishme të dini se si të distancoheni nga gjërat,dhe të prisni derisa të gjeni partnerin i cili do t’ju trajtojë në mënyrë të drejtë.

 

Zgjedhni një person i cili vërtet kujdeset për ju dhe përkushtohet t’ju ndryshojë e t’ju bëjë më të lumtur.

Prisni dikë që nuk mund të qëndrojë larg jush 

Gjejeni një mashkull i cili asnjëherë nuk dëshiron t’ju lë. Dikë i cili e shijon çdo moment kur është me ty dhe i cili dëshiron t’ju sheh çdo ditë.Një person që vërtetë ju dashuron dhe nuk ngopet duke qëndruar me ju çdo orë, çdo minutë dhe çdo sekondë të ditës.

Pritni derisa të gjeni  dikë që është i interesuar rregullisht për ju

Personi i duhur do të kujdeset për mënyrën se si veproni çdo ditë.Edhe ai kur nuk mund të ju shohë,ai do t’ju thërrasë të ju pyet dhe do të jetë kurioz të dijë se çfarë keni bërë gjatë ditës tuaj.

Prisni derisa të jeni me dikë që nuk ka frikë të shprehë ndjenjat e tyre

Një person që ka ndjenja të thella ndaj jush nuk do të hezitojë t’i shprehë ato qartë për ju.Ai nuk do të hezitojë t’ju qetësojë dhe t’ju tregojë se çfarë mendon pa heshur dyshime.

Prisni për dikë që ndihet krenar që ju ka

Lidhuni me një mashkull i cili nuk frikësohet t’ju përgëzojë për të gjitha të mirat që i keni dhe arritjet tuaja.

Lidhuni me një mashkull i cili e feston çdo hap që e ndërmerrni dhe që nuk i fsheh sukseset tuaja.

Jeta është shumë e shkurtë për ta shpenzuar me njerëz të gabuar!

Prisni derisa të gjeni dikë që do t’ju pëlqejë gabimet tuaja as sa cilësitë tuaja:

Personi i duhur do t’i vlerësojë gabimet tuaja më sesa cilësitë tuaja.Ai është plotësisht e vetëdijshëm që asnjë qenie njerëzore nuk është i përsosur dhe ju pranon ashtu si jeni .

Prisni për dikë që ju bënë të ndieni që asnjëherë nuk i keni ndjerë më parë

Ky person do të jetë ai që do t’ju japë shpresë në dashur.Pritni për këtë moment, për shkak se kur ai vjen, ju do ta kuptoni.

Author: admin