Publikohet parashikimi i Baba Vangës për vitin 2021

Publikohet parashikimi i Baba Vangës për vitin 2021.

E moshuara nga Bullgaria ka parashikuar se do të ndalojë prodhimi i benzinës dhe se trenat do të fluturojnë duke përdorur rrezet e diellit.

Pas një viti si 2020, Baba Vanga parashikoi se Toka do të qetësohet.

Parashikimi i saj më i çuditshëm është se në 2021 një dragua do të marrë planetin, por nuk e shpjegon se çfarë.

Të tre gjigandët do të bashkohen.

Disa njerëz do të kenë para të kuqe.

Unë shoh numrat 100, 5 dhe shumë zero.

‘Fjalët e saj duket se nuk duhet të merren shumë fjalë për fjalë,”-tha ajo.

Interpretuesit e saj supozojnë se “dragoi” është Kina, ndërsa të tre gjigandët mund të jenë Rusia, India dhe Kina dhe paratë mund të jenë kartëmonedhat 100 juan dhe 5000 rubla, të cilat janë të dyja me ngjyrë të kuqe.

Pikërisht para vdekjes së saj në moshën 85 vjeç në 1996, ajo tha se 2021 do të jetë viti kur gjendet një kurë për kancerin.

Por gjërat nuk duken mirë për presidentin Donald Trump ndërsa ai largohet nga Shtëpia e Bardhë, pasi Baba Vanga tha se ai do të vuajë nga një “sëmundje misterioze”.

Ajo gjithashtu parashikoi se brenda 200 viteve të ardhshme ne do të kemi kontaktuar me alienët.

“Jeta në kozmos do të zbulohet dhe papritmas do të bëhet e qartë se si u shfaq jeta në Tokë për herë të parë. Njerëzit do të vijnë në kontakt me vëllezërit e motrat e tyre shpirtërorë nga botët e tjera,“-shtoi ajo.

Tani vetëm koha do ta tregojë nëse Baba Vanga ishte e saktë.

Baba Vanga, nga Bullgaria, ka pasur suksesin më të çuditshëm në parashikimin e ngjarjeve të mëdha të dy dekadave të fundit.

Baba, e cila thuhet të ketë 85% sukses në parashikimet e saj dhe shumica e parashikimeve të saja kanë ndodhur.

Ajo kishte parashikuar sulmin terrorist të 11 shtatorit në Qendrën Botërore të Tregtisë në New York dhe Brexit. Baba Vanga parashikoi gjithashtu se do të kishte një luftë bërthamore në vitet 2010-2014.

Author: admin