Nga koronavirusi tek luftimet në Nagorno Karabak, ja cilat ishin ngjarjet më të rëndësishme të vitit 2020 (FOTO)

Viti 2020 ishte me shumë ngjarje kudo në botë, ndërsa krye-tema duket se ka qenë koronavirusi.

Një ngjarje e rëndësishme ishin zjarret që ranë në Australi. Nuk kanë munguar këtë vit edhe ndodhi në Ukrainë, por edhe luftime në Karabak, ku ndërmjet tyre u vu shteti i Kazakistanit dhe ai i Armenisë, raporton Rel.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri 12345678PreviousNext
Protesta anti-qeveritare të mëdha u shënuan në shumë ngjarje kudo në glob.

Në këto fotografi mund të shihet më qartë se çfarë ndodhi gjatë vitit që po lëmë pas, 2020.

Author: admin