Kush është SHKODRANIA bjonde që rri përballë ujëhedhësit në shesh, beteja me sëmundjen e rëndë dhe deklarata: Jena MALSORË, nuk biem kollaj

147

Ka një moment në pro testën e djeshme. Eshtë një vajzë, grua, ulur në trotuar afër ministrisë së Brendshme,

ndoshta edhe për tu qetësuar nga gazi lotsjellës, dhe një ujëhedhëse nga ato të policisë, lëshojnë ujin kundër saj. Ajo e ulur e vetme përballë pre sionit të madh të ujit. Ka edhe të tillë elementë pr otesta, përvec dh unës, raporton newsbomb.al.

Bëhet fjalë për Nertilën, vajzën bjonde që këtë, e ka një be tejë edhe më të thjeshtë sesa ajo që ka kaluar më parë në lu ftën kundër një sëmu ndjeje të rëndë. Dhe prapë është aty.

Nertila, në rrjetet sociale shkruan se nuk kishte asnjë ndjenjë fr ike. “Sepse rinia ishim bashkë” thotë ajo.

“Nuk ka ca të humb më në këtë vend përvec Lirisë. E kjo liri, asht triumfi im ma I madh për veten, familjen, atdheun” shkruan jo pa krenari Nertila, vajza heroinë e pro testës së djeshme.

E vendosur përballë pyetjeve nëse kishte frikë, Nertila shkruan: “Meqë jam ajo vajzë në video, e quaj të tm errshme nëse do të kisha fr ikë”, raporton newsbomb.al.

E kur pyetet se pse ishte ulur në trotuar shkruan: Më ra pak tensioni, smujta në një moment të vrapoja me të tjerët që po iknin me vrap me mbrojt sytë e fytin, plus as fr ikë si kisha, plus që jam njeri I lirë. E du shumë Shqipërinë. Na jena malsore, nuk biem kollaj. /newsbomb.al/