Kursi i këmbimit, 15 Prill 2024. Euro ne “pikiate”

15 prill 2024, në tregun valutor,

  • Dollari amerikan blihet me 94.6 lekë dhe shitet 95.5 lekë.

Euro sot blihet me 101 lekë, ndërsa në shitje me 101.7 lekë.

  • Paundi britanik sot blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 118.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 103.3 lekë, në shitje me 103.3 lekë.

  • Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.7 lekë dhe në shitje me 70.2 lekë.

Për më teper ndiqni tabelën e mëposhtme.

Euro në kuotën e 101 lekëve/ Kursi i këmbimit, 15 prill 2024

Author: jehona