Ja çfare bën Kosovari për ta fituar një televizor ?

Xhurim Dema në emisionin Humbësi-Fiton në Klan Kosova ka arritur ta bindë Enisin nga Prizreni që të zhvishet në një qendër tregtare . Kjo u bë me qëllimin për të fituar një televizor.

I riu ishte vetëm në të brendshme dhe eci nëpër qendrën tregtare vetëm për të fituar në fund televizorin.

Në fund të rrugëtimit që pati, Enisi mori dhuratën ashtu siç i ishte premtuar.

Kjo lojë ngjalli reagime të shumta nga njerëzit që ishin të pranishëm aty, teksa i riu ecte në të brendshme.

Veprimi i tij u dukej komik të gjithëve që e panë atë derisa bënte lojën.

Author: admin