Fationi i dhuron trëndafil Anës, Melisa bëhet xheloze: Pjeshkë e stazhonume

Puntata e sotme e “PërPuthen” po i dedikohet takimit të Anës me Fationin, takimi i tyre i dytë, pasi i pari nuk shkoi edhe aq mirë.

Fationi i dhuroi Anës dy trëndafila, ku njëri ishte në nuancat e të bardhës dhe të kuqes.

“Simbolizon dashurinë dhe miqësinë”, i tha Fationi Anës, ndërsa i dha trëndafilin.

Por kjo gjë nuk u prit mire nga Melisa, e cila duket se është bërë xheloze.

Në studio nisi debate mes dy vajzave, ku Melisa i thotë Anës je pjeshkë e stazhonume.

Debati:

Melisa: Ai trëndafili nuk ishte as i kuq, ishte ngjyrë pjeshke

Ana: Po ngjyrë pjeshke, se pjeshkë jam unë

Melisa: Si pjeshkë e stazhonume po më dukesh

Ana: Do e shohësh kush do dali pjeshkë e stazhonuar, por këto fjalët e tua janë shumë ofenduese, ki kujdes

Melisa: Në rregull

Author: admin