‘Gëzuar Krishtlindjen miq!/ Ish kryeministri Berisha uron besimtarët në natën e shënuar

Ish kryeministri Sali Berisha ka uruar Krishtlindjen, për të gjithë besimtarët e krishter dhe ortodoks në vigjilje të kësaj nate të shënuar për të gjithë.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, ish kryeminstri Berisha ka shkruar ‘Gëzuar Krishtlindjen miq!’.

https://www.facebook.com/SaliBerisha/photos/a.400031620157751/1795463343947898/?type=3

Author: admin