Del fotoja e ‘Stupcave’, të tre në një shtrat

Ata janë një nga grupet e humorit më të njohura dhe që i kanë rezistuar kohës.

Qe 22 vjet, ‘Stupcat’ kanë sjell për publikun kosovar filma, skeçe e seriale të ndryshme, të cilat akoma shikohen, shkruan Syri Kosova.

Kjo ka bërë që personazhet të krijojnë shumë role, me pamje të ndryshme.

Një nga sekuencat, ka qenë Vedati ai i cili e ka hedhur një imazh në Instagram, ku shihet bashkë me Mensurin dhe Azemin, në një shtrat.

Padyshim që kjo foto u bë në kohën që xhironin dhe dukeshin shumë interesant me transformimet në pamje.

Author: admin