Çaji i luleradhiqes bën mrekulli në organizëm

183

Për vite me radhë, luleradhiqja ka qenë kryefjala e shumë kurave bimore në të mirë të shëndetit. Përdorimi më i përhapur i luleradhiqes është në formën e çajit. Çaji i luleradhiqes mund të përgatitet shumë lehtë duke zier petalet e luleve.

Luleradhiqja është shumë e pasur me ushqyes, karotenoidë, vitamina, minerale dhe antioksidantë. Të gjithë këta përbërës organikë kanë një ndikim domethënës në shëndetin e organizmit.

Çfarë ndodh në organizëm nëse pini çajin e luleradhiqes çdo ditë