Ai nuk ka energji elektrike në shtëpi dhe është i varfër: djali 9 vjeçar bën detyrat e shtëpisë në rrugë

Sipas informacionit nga menaxheri i restorantit lokal të fast-foodeve, djali është 9 vjeç dhe emri i tij është Daniel Cabrera.

Ai jeton me nënën e ve dhe vllaun e tij 7 vjeçar. Daniel është në klasën e tretë në Shkollën Fillore Subangdaku në Cebu, Filipine.

Siç tha më vonë djali 9 vjeçar, Daniel nuk ka energji elektrike në shtëpi por nuk është pengesë dhe ai i bën detyrat e tij të shkollës në rrugë, ëndërron të shkojë në universitet dhe të bëheni mjek ose oficer policie.

Një histori që zhvendosi autorin e fotove në lëvizje, Joyce Torrefranca, një student në Universitetin e Cebu, në Filipine.

Ajo që mësoi kjo histori Joyce është se, pavarësisht nga problemet e pafundme të jetës, nuk duhet të ankoheni kurrë për atë që keni, edhe nëse nuk është shumë; të ketë një shtëpi për të jetuar me familjen, ushqim për të ngrënë çdo ditë, të jetë në gjendje të shkojë në shkollë dhe të ketë një arsim.

Vlera të thjeshta, të cilat shpesh i konsiderojmë si të mira.

Daniel i vogel nuk ka energji elektrike në shtëpi, ka një ëndërr dhe vazhdon të luftojë me atë që ka për një të ardhme më të mirë.

Bravo Daniel, jemi të sigurt që do të keni një karrierë rrezatuese përpara jush!

Author: admin