3 HISTORI TË BUKURA DASHURIE NGA NJERËZ TË VËRTET QË I NJOH

600

Kapitulli 1: DASHURI dhe LIRI

Rinori dhe Shqipja,të dy 28 vjeq

Si qift tashmë 8 vjet,ata e duan njëri tjetrin me forcë dhe qetësi.Aq fortë sa nuk kanë frikë të jetojnë njëri tjetrit.Dy vjet më parë,Shqipja shkojë të jetojë në Washington për të kryer një kurs shumë të famshëm të filozifisë dhe Rinori u nis në Malajzi,për të punuar në një shoqatë humanitare.

Mijëra kilometra i ndajnë,shpesh i mungojnë njëri tjetrit (ata takohen cdo 4-6 muaj) por ata e bëne këtë zgjedhje pa hezitim.Sepse ata e dinë me siguri se dashuria e tyre është e fortë dhe e sigurt.

 

Kapitulli 2: DASHURI E VËRTET MË NË FUND

Vlora,26 vjeqe dhe Arianiti 28 vjeqe

Vlora nuk besonte më në dashuri,pasi 3 vjete lidhje ata në fund u ndanë,Vlora e plagosur e humbi veten,filloj të kishte marrëdhënie pasionante,me djem avanturistë (të cilët ajo padyshim i humbi).Me pak fjalë,e varur nga dashuria,e detyroi veten të qëndrojë me djem që nuk i pëlqyen (“sepse,ndoshta kjo është dashuria…”)u përpoq për ta bindur veten.Ajo gjate gjithë jetës kishe dalë vetëm me njerëz që e kishin lënduar.

Ajo qëndroi 6 muaj pa asnjë lidhje (një rekord për të),për ta gjetur veten dhe filloj të ndihej mirë me veten.Për te zbuluar,për të ndëgjuar,për të forcuar veten.

Në verën 2018,ajo shkojë në një martesë.Atë mbrëmje ajo takohet me një djalë,jo aq të bukur siq e kishte imagjiniar,jo aq romantik sa do të dëshironte,por ai që ishte perfekt për të.

Muajin e kaluar ky qift thellësisht i dashuruar janë martuar.

Një histori e thjeshtë dhe e vërtetë,dhe që na kujtojn një mesazh të rëndësishëm:të jesh mirë me dikë,së pari duhet të jesh mirë me veten tënde.

Kapitulli 3: DASHURIA dhe PASIONI

Venera 28 vjeqe dhe Doriani 30 vjeq

Ata janë të bukur,janë të ëmbël,sytë e tyre janë të mbushur me dashuri.Emri i tij është Dorian dhe vjen nga Peja,dhe Venera vjen nga Mitrovica.Përsosmëria e qiftit të tyre mund befasojë.Kur i shohim ata,është e qartë që na bënë të themi se ndonjëherë jeta i bën gjërat mirë dhe që disa gjëra duken të qarta.Ata pritë gjithë këto vite për të gjetur njëri tjetrin.

Përveq asaj që janë ti lidhur me njëri tjetrin,ata kanë një pasion të përbashkët:muzikën.Ai është një kitar,ajo në piano.Një histori e denjë për një film.