Ai është 19 vjeç,ajo është 72 vjeçe:ata u martuan vetëm dy javë pas takimit të parë

195

Sa herë kemi dëgjuar se “mosha është vetëm një numër”ose “dashuria nuk ka moshë”.Por kur ka shumë vite që veçojnë dy individë në çift,nuk mund të mbetet plotësisht indiferent.

Bota është përplot me histori,dhe njëra prej tyre është padyshim ajo mes Gary Hardwick dje Almeda Errell,të dy që jetojnë në Maryville,Tenesi SHBA.

E veçanta e kësaj familje qëndron në faktin se ai është vetëm 19 vjeç dhe ajo është 72 vjeç,pra më shumë se gjysmë shekulli ndryshim.Ata u takuan rastësisht në një festë dhe një tërheqje e fortë  u shfaq menjëherë midis tyre.

Që nga ajo mbrëmje,ata ishin takuar pothuajse çdo ditë për dy javë ,gjë që ishte e mjaftueshme për të bindur të riun se ai kishte gjetur shpirtin e tij shok.Pas vetëm 14 ditësh takimi,Gary i kërkoi Almedës të martohej me të,i bindur se ajo ishte me të vërtetë e duhura.

Ajo,nga ana e saj,ishte menjëherë entuziaste dhe e gatshme si kurrë më parë për të kaluar pjesë e mbetur të jetës së saj me njeriun e ëndrrave të saj.

Historia ka shkuar nëpër botë,si dhe fotografitë e shumta që përfaqësojnë çiftin e lumtur dhe të dashur si kurrë më parë.

Një marrëdhënie e tillë e pazakontë sigurisht që mund të ngjallte kritika.thashetheme,por për fat të mirë të dy përfituan nga mbështetja e të dashurve të tyre.

Shoqëria e Gary dhe Almeda i mbështeti ata që në fillim,duke bërë marrëdhënien .