Zbulohen datat më të rëndësishme të vitit 2021 sipas Horoskopit

Astrologu Jorgo Pulla këtë të mërkurë ishte i pranishëm në programin “ABC e Pasdites”, ku foli për vitin 2021 se si do të jetë ai dhe zhvillimet që priten.

“Për ata që kuptojnë dhe dinë çfarë duan 2021 do të ketë ndikim pozitiv në çështjet e punës. Për ata që nuk kuptojnë 2020 do jetë lule përballë 2021”.

Në këtë bisedë Pulla u ndal edhe tek shenja më me fat apo më e bekuar për vitin 2021. Sipas tij, shenja më fatlume për 2021 do te jetë ujori. Ai e vlerësoi me 5 yje, suksesin që ujorët do kenë.

Jorgo u dal edhe në datat më më fat për vitin 2021 për të gjitha shenjat.

Datat më me fat:

Janar: 2, 3, 7, 9, 11, 16, 17, 24

Shkurt: 22

Mars: 7, 13, 17, 18, 24

Prill: 1, 2,6 , 7, 16, 17, 22

Maj : 2, 5, 6, 11, 16

Qershor: 29

Korrik : 4, 10 , 14, 18, 19, 28

Gusht: 2, 3, 11, 12, 13, 17, 27, 30

Shtator : 1, 2, 15, 16, 26

Tetor: 26, 31

Nentor: 8, 12, 13

Dhjetor: 19,24/korrieri.al

Author: admin