VIDEO/ Mjegulla pushton ultësiren e zonës së Krujës

180

Mjegulla ka mbuluar dhe autostradën nga Kamza deri në mamurras dhe rrugën në drejtim të Vores.

Mjegulla e dendur ka veshtiresuar dhe ulur ndjeshëm shikueshmërinë në rrugë dhe duhet kujdes nga ana e shofereve që udhëtojnë nga veriu në drejtim te kryeqytetit, aeroportit dhe jugut të vendit dhe anasjelltas.

Deri tani fatmiresisht nuk janë regjistruar aksidente pasi shpejtësia me të cilën levizin shoferët është nën normën e lejuar.