”Unë E Mbajta Me Bukë Atë”, Gruaja Vendon Kamera Në Dhomën E Gjumit Dhe Shokohet Me Kë E Bënte Burri I Saj Kur Ajo Nuk Ishte…

E shqetësuar për martesën e saj, një grua ka menduar që të vejë një kamera të fshehtë në shtëpi për të parë se çfarë ndodh kur ajo nuk është aty.

Pas disa ditësh ajo gjen një pamje që e shokoi dhe e la pa fjalë.Burri i saj e tra dhtonte me njeriun më të besuar të saj dhe që ajo e kishte mbajtur aq pranë. Ja çfarë i ka treguar psikologes së The Sun si dhe përgjigjja që ka marrë prej saj. Letra e gruas:

“Kapa burrin duke e bërë me shoqen time të ngushtë, e madje në shtratin tim. Ajo ka qenë shoqja ime më e mirë për plot 20 vj/et. Në kemi qenë në një dhomë lindjeje pasi sollëm në jetë vajzat tona dhe shoqëria jonë ishte shume e fortë.

Ajo është 42 vj/eçe ndërsa unë dhe bashkëshorti im jemi 43. Prindërit e saj hum/bën jetën vitin e kaluar e ndërsa bashkëshorti i saj e la për një tjetër… por unë isha aty për të dhe e mbaja pranë vetes.

Unë e dija shumë mirë që ajo kishte nevojë të ndihej e dëshiruar nga meshkujt dhe se do të fli/rtonte me të parin që do t’i dilte para por asnjëherë nuk më shkonte në mendje se këtë do ta bënte me bashkëshortin tim. Unë tani nuk di çfarë të bëj…jam e shkatërruar”.

Author: admin