U shfaq menjëherë pas STUHlSË, gruaja kap pamjet “e FRlKSHME” nga qielli

Ndonjëherë fotot e rastësishme janë diçka shumë më shumë se aq.Sarah Hodges ka fotografuar ‘syrin e përsosur të stuhisë’ vetëm disa çaste pasi stuhia ‘Ciara’ sh;kaktoi dë;me të jash;tëzakonshme në Britani, Irlandë dhe më gjerë.

Fotografitë tregojnë retë vendosur rreth hënës së plotë në mënyrë që dukej sikur nëna natyrë ‘po hidhte’ një sy vigjilent mbi tokë pas stuhisë.48-vjeçarja nga Bolton, vuri re që hëna shkëlqente në mbrëmjen e 11 shkurtit dhe bëri disa fotografi që t’ua tregonte familjarëve të saj.

Imazhet e kapura në një telefon të zakonshëm Samsung S9 u bënë viraIe pasi Sarah i publikoi në Facebook duke marrë 2.3 mijë pëlqime dhe 35 mijë komente e shpërndarje.

Sarah, e cila punon me kohë të plotë si bukëpjekëse, tha:Unë i bëra fotografitë të martën e kaluar 11 shkurt 2020, mes orës 9.34 dhe 9.39 nga dritarja e shtëpisë sime.”

Author: admin