Test për syshqiponjët: Arrini të lexoni ndonjë fjalë në foto?

Duken si viza të bardha dhe të zeza, por në fakt ka edhe diçka më shumë. Testet me imazhe të fshehura janë një mjet i mrekullueshëm për të kontrolluar aftësitë tuaja vëzhguese.

Në rastin konkret është e fshehur në fjalë. Testoni vëzhgimin tuaj me këtë test: A e dalloni dot fjalën e shkruar në këtë foto? Nëse nuk jeni të qartë, përgjigjen e saktë e keni në foton e dytë.

 

Author: admin