Tejkaloi barrierat e sigurisë për një Foto, gruaja bie nga shkëmbi dhe gjen vdekjen e menjëhershme

174

Ditën e sotme, një grua ra nga një shkëmb duke gjetur vdekjen e menjëhershme në Australi.

Sipas raportimeve, ngjarja e rëndë ndodhi teksa ajo u përpoq që të bënte një foto në majë të shkëmbit.

Rosy Loomba, 38 vjeç, ishte me burrin e saj dhe fëmijën kur ka ndodhur aksidenti në Grampians Park Kombëtar, në Australi shtetin Victoria ‘s, sipas CNN.

Ata ishin në Boroka Lookout, një tejkalim buzë shkëmbit që ka një pamje panoramike të maleve dhe qytetit poshtë.

Policia tha se Loomba u ngjit duke tejkaluar barrierat e sigurisë dhe shenjat paralajmëruese, për të pozuar në një shkëmb, por sapo vuri këmbën buzë tij, ajo ra në më shumë se 80 metra poshtë shkëmbit.

Dëshmitarët dëgjuan Loomban duke bërtitur, por nuk ishin në gjendje të ndihmonin. Policia dhe shërbimi i urgjencës shtetërore punuan për gjashtë orë për lokalizuar vendin ku ajo ra dhe më pas të merrnin trupin e saj.

Udhëzuesi lokal i turneut, Graham Ëood i kishte paralajmëruar klientët e tij rreth vëzhgimit vetëm gjysmë ore para rënies së Loombas.

Pas kësaj ngjarje të rëndë, autoritetet i kujtuan publikut që të vinin re shenjat dhe udhëzimet e sigurisë dhe se asnjë foto nuk ia vlen për jetën e një personi.