“Të qëndroj me burrin apo të largohem me…”- 43-vjeçarja tregon historinë e jetës së saj

Rubrika “Dear deidre” nga gazeta “The Sun”, sjell historinë e një çifti, ku sjellja kontrolluese e burrit, bëri që gruaja të shkonte me shokun e tij të ngushtë.

Gruaja tashmë gjendet midis dy zgjedhjesh: të largohet me të dashurin dhe të humbasë familjen, apo të qëndrojë dhe të zgjidhë problemet me bashkëshortin.

Historia vijon si më poshtë:

Sjellja kontrolluese e burrit tim më shtyu në krahët e shokut të tij më të mirë. Tani nuk e di me kë dua të jem. Ne kemi pasur probleme në martesën tonë gjatë dy viteve të fundit.

Ai është 52 vjeç dhe unë jam 43 vjeç. Ne kemi pasur një marrëdhënie fantastike derisa ai pësoi një su.lm të vogël në zemër dy vjet më parë.

Ai ndryshoi pas kësaj dhe tani ai e urren që të dal vetë. Kur e bëj, ai nuk më flet për ditë të tëra.

Shoku i tij më i mirë u div0rcua vitin e kaluar dhe tani jeton me babanë e tij të moshuar në fshatin tjetër. Ai është 49 vjeç.

Ne filluam të shoqëroheshim ndonjëherë dhe një natë, vitin e kaluar, kisha pirë shumë dhe përfunduam duke u pùthur, larg syve të burrit tim dhe babait të tij.

Pastaj u takuam disa herë kur burri im ishte në punë. Situata përparoi duke bërë s*ks dhe më në fund u ndjeva e çliruar.

Ne kemi arritur ta shohim njëri-tjetrin herë pas here gjatë bllokimit nga koronavirusi.

Pasi dolëm nga izolimi, burri im shkoi për të vizituar prindërit e tij në Skoci për dy javë.
Vajza jonë sapo kishte lindur fëmijën e parë, kështu që unë qëndrova në shtëpi.

Shoku i tij vinte çdo ditë dhe kemi kaluar një kohë të mrekullueshme.

Ai dëshiron që unë të ndahem nga burri im dhe që të largohemi së bashku, por unë nuk mendoj se mund ta braktis vajzën dhe nipin tim.

Burri im ka filluar të planifikojë festën tonë të 25-vjetorit të martesës për vitin e ardhshëm, por as nuk e di nëse dua të jem me të më gjatë.

Unë jam aq e pakënaqur, megjithëse e ndiej që marrèdhënia me të duhet të funksionojë për hir të familjes.

Ai është një baba i shkëlqyeshëm dhe një njeri i mirë. Thjesht nuk mund të mendoj drejt. Shoku i tij është në mendjen time 24 orë në shtatë ditë të javës.

Ai është optimist dhe pozitiv në lidhje me të ardhmen.

Ndërsa burri im më ka larguar me qëndrimin e tij. Nuk mund ta imagjinoj jetët tona do të jenë kështu përgjithmonë dhe thjesht dua të ndihem e lirë.

Author: admin