Stilisti i famshëm shokon rrjetin me fjalët e tij, ja çfarë thotë për keqqeverisjen dhe krizën financiare

I shqetësuar nga situata politike në vend, dizajneri Valdrin Sahiti reagoi me anë të një shkrimi në llogarinë e tij në Instagram.

E sheh si një fatkeqësi, që populli shqiptar duhet të preokupohet vetëm më dy gjëra që ndodhin – qeveria dhe COVID-19.

Duke ditur se si kjo situatë po ndikon në gjendjen emocionale dhe financiare të popullit ai shkrun:

C?fare? dite…
C?fare? kombi pe?r tu????…

Ka nje? vit, zgjohemi e fleme? me kryefjale?n: SA VDEKJE … dhe QEVERIA!
Boll kam lexuar, boll kam dale? dhe boll kam pare(veç n’hane skom qene ), por pe?r nje? gje? jam i sigurt… Ke?shtu populli nuk ka dhe ska pe?r me pas kurre?!
Dilni votoni! Te? gjjthe? ne? zgjedhje (asnje? incident, asnje? pe?rplasje, asnje? arme?, asnje? sharje nga populli).
Ra qeveria! Te? gjithe? ne? shte?pi, te? heshtur, te? frike?suar, pa biznes, pa pune?…
Te? frustruar po prape? te? qytete?ruar!

Ju zgjodhe?m qeveri te? re, (pak re?nde?si ka a e doni), jeta vazhdon…
Te? heshtur dhe te? frustuar por asnje? proteste?, asnje? thyrje ne? qytet asnje sharje…

Futuni brenda! Here? nga ora 6 e here? nga ora 7 e here? nga ora 9, asnje? problem… Te? gjithe? ne? shte?pi, secili me hallet e veta.
Nuk ka vende ne? spital, te? gjithe? me friken ne? palce? ne? shte?pi, asnje? proteste? asnje? lufte?!
Paketa e rime?ke?mbjes nuk miratohej prej muajsh, thjesht nga qejfi i disave. Dhe vazhdon reziston populli me? i mire? ne? bote?????????.
Secili me c?ka mundet duke u munduar te? mbijetojme? c?do dite? vete?m me forcat e tona!

Mesnate?, c?do nate?…
Vete?m dy c?e?shtje: sa raste dhe vdekje sot? A do kemi qeveri nese?r?

Mesnate?…
Kushtetuesja rre?zon qeverine!
Te? gjithe? ne? pune? ne? me?ngjes, asnje? fjale?, pa zhurme? instikti mbijetese?s fiton.
KOMB JETIM!!!

Pe?r 40 dite? se?rish zgjedhje…
Nuk ka re?nde?si, ku je, a je mire?, psikologjikisht, fizikisht, financiarisht, a e?shte? rre?nuar biznesi (jeta e dikujt), a ke humbur te? dashurit e tu…
Vendosin ZOTAT tane?!

A ka komb me me? shume? Zota ne? bote??
Ne kemi shume?, Zotat e zgjedhur nga vet ne dhe Zotat qe? jane? zgjedhur nga vetvetja dhe kane? pushtuar mediat.

Deri kur???.

https://www.instagram.com/valdrinsahitiii/?utm_source=ig_embed

Author: admin