Nuk pyet për rregulla! Alketa Vejsiu kalon semaforin me të kuqe dhe e reklamon në rrjetet sociale

192

lketa Vejsiu mund të shkelë rregullat e qarkullimit rrugor dhe madje mund edhe ta reklamojë këtë gjë në rrjetet sociale.

Në videon e mëposhtme, të publikuar nga vetë Vejsiu në rrjetet sociale, shihet se si prezantuesja e njohur ecën rrugëve të kryeqytetit dhe kalon semaforin me të kuqe.

Këtë gabim, Vejsiu e ka kuptuar dhe e ka fshirë këtë pjesë të videos nga profili i saj në Instagram, duke lënë vetëm pjesën tjetër, kur prezantuesja duket një qytetare që zbaton me përpikmëri çdo rregull.

Pamjet, nuk e tregojnë këtë gjë…