Nuk duroi dot, modeIja serbe fIet publikisht për Iidhjen me Noizyn

Reperi shumë i njohur dhe i dashur për publikun shqiptar, Noizy, është një ndër personazhet më të komentuar në me dia e rrjete sociale, ku tërheq vëmendjen me jetën Iuksoze e makinat super të shtr enjta.

Pak më parë, ai prezantoi para të gjithë ndjekësve ‘të dashurën’ e tij, makinën “Ferrari”, e cila sipas reperit është e vetmja që i qëndron besnike.

“Është besnike prandaj shkoj vetëm me të.”- ishte përshkrimi i Noizyt në foton ku ka tërh equr menjëherë vëmendjen komenti i modeles serbe, Jenna Jenovich, e cila ka marrë pjesë në njërin prej klipeve të tij.

Author: admin