Kazanova i Deçanit: Kam pasur 400 dashnore. Kam dalë me 70 femra në të njëjťën kohë

Bekim Stokaj, nga komuna e Decanit ku ka treguar për jetë private, ku thotë se në jetën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.

“I kam pas diku mbi 400 femra në krejt Evropën”, ka thënë ai në “nKosovë Show”.

“Ja kam nisur karrierën me femra në vitin 1998”, ka thënë ai.
Ai ka thënë se në Mal të Zi është martuar me 5 gra.

“Kam jetuar bashkë me to një vit”, ka thënë ai.

Ai ka treguar se lidhja me këto ka zgjatë një vit, dhe më pas ka shkuar në Gjermani.

Stojkaj që ka dëshirë ta quajnë Maxi ka thënë se rekordin botë ror e ka th yer në Gjermani.

“Më ka ruajtur pol icia gjermane se kam dalë me 70 femrave përnjëherë. Unë jam i barabartë si me Hollywood”, ka thënë ai.

“Për put hje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam pu thur 70 femra. Kur i kam put hur 70 femra për një ditë më ka ra të fi kët”, ka thënë ai.

Author: admin