Nuk do e keni të lehtë! Gjeni 7 gabimet në këtë foto

193

Kjo enigmë do ju fusë në mendime, do ju lodhe juve dhe trurin tuaj.

Përpiquni të gjeni të gjitha gabimet në këtë foto pa parë përgjigjen e mëposhtme. Nëse nuk arrini t’i gjeni dot të gjitha gabimet përgjigjen e keni më poshtë:

1. Linjat e energjisë nuk janë vendosur mirë, ato prekin pemët dhe janë në pozicion ndryshe nga se janë në realitet.

2. Ursa Major ose e quajtur ndryshe “Arusha e Madhe”, nuk shihet me sy të lirë në qiell.

3. Hëna nuk mund të vendoset midis “Arushës së Madhe” dhe Yllit Polar të Veriut.

4. Nuk ka izolatorë në linjat e energjisë.

5. Pemët po rriten në një zonë të kufizuar pikërisht nën linjat e energjisë.

6. Kamioni po lëviz në gjurmët e makinës së kuqe, nuk ka gjurmë të tjera dhe nuk është e qartë se si ata janë këmbyer.

7. Shenja rrugore përshkruan udhëkryq, por ekziston vetëm një rrugë.