Njihuni me 5 shenjat më të ndjeshme të zodiakut

Pesë shenjat më të ndjeshme të zodiakut janë: Gaforrja, Peshqit, Akrepi, Luani dhe Dashi.

Pse këto 5 shenja janë më të ndjeshmet?
1) Gaforrja

Gaforrja është më e ndjeshme nga shenjat dhe kur ndihen të sulmuar, ata zhyten si fëmijë të mëdhenj, megjithëse shpejt ndihen keq për veprimet e tyre më pas!

Si një nga shenjat më emocionale të zodiakut, kur lindin debate, mos e lini Gaforren të qetë, sepse ata hyjnë brenda kokës së tyre.

Për ta bërë një Gaforre të falë dhe të harrojë, jepu atyre dashuri.

2) Peshqit – Një personalitet totalisht emocional

Kur ndjenjat e tyre lëndohen, Peshqit janë të prirur të ankohen dhe madje mund të derdhin edhe lot.

Kur përpiqeni të konfliktoheni me një Peshq, mos u largoni nga ana e tyre. Thjesht kalimi i kohës me ta në heshtje është shpesh ajo që ata duan.

3) Akrepi – I zemëruar dhe ka të ngjarë të shpërthejë në çdo moment!

Akrepat janë misteriozë dhe kur lëndohen, përpiqen të varrosin ndjenjat e tyre dhe mund të shpërthejnë.

Nëse hasni telashe me një Akrep, kushtojini vëmendje gjuhës së trupit tuaj.

Që një Akrep t’ju falë, përpiquni t’i qetësoni në mënyrë që të shmangni shpërthimet e armiqësisë.

4) Luani

Luanët janë natyrshëm njerëz të prekshëm dhe kur ndihen të sulmuar mund të vrasin me fjalët e tyre.

5) Dashi

Njerëzit e Dashit janë jashtëzakonisht të prekshëm, impulsivë dhe lehtë mund të acarohen .

Ata mund të rrokullisin-çelësin në çdo kohë! Nëse nuk jeni dakord me një Dash, shtrijeni të gjith bisedën në tryezë me ndershmëri.

Dashi i vlerëson njerëzit e drejtpërdrejtë.

Burimi: Astrofame

Author: admin