‘Në orën 4 të mëngjesit më thanë…’, e ëma e Klodian Rashës: Ia dhashë vetë lekët e cigares dhe fjeta

Kryeministri Edi Rama vizitoi sot familjen e Klodian Rashës së bashku me ministren Elisa Spiropali.

E pranishme në vend ngjarje ishte dhe gazetarja Sidorela Gjoni e cila dha detaje nga ajo se çfarë kishte biseduar me të ëmën e Klodianit.

E ëma i tha se si ishte ajo vetë që i kishte dhënë lekët të dilte të blinte cigare. Ajo tha se ai kishte kartën e identitetit dhe telefonin, dhe se ai kishte dy hurma në dorë .

E ëma tha se ajo e ka parë momentin kur ai ka dalë po pastaj ka fjetur duke menduar se ai ishte kthyer, deri kur në orën 4 të mëngjesit i komunikuan se ai kishte humbur jetën .

E ëma tha se ai është më i urti dhe më i qeti nga 3 djemtë që ka, dhe nuk e imagjinon dot që të kishte ar më, sepse përherë ka pasur frikë nga policia, dhe prandaj ajo mendon se kjo ka qenë arsyeja e pa nikut të tij.

Ndërkohë që ai nuk kishte as maskë, pasi ajo thotë se ai shprehej shpesh se i merrte frymën./topchannel

Author: admin