Në ditën e propozimit, babai i prish planet vajzës: Thuaj Jo!

Ishte një moment që Allison Barron dhe Levi Bliss do ta kujtojnë gjithë pjesën e jetës së tyre.

Jo, nuk po flasim për propozimin e Levit, edhe pse kjo ishte sigurisht e paharrueshme. Po flasim për momentin që babai i Allisonit, i cili qëndronte larg në distancë, mbante një shenjë që e udhëzonte vajzën e tij për të thënë “Jo”.

Vajza më vonë shpjegoi se babai i saj njihej për shaka të tilla dhe nuk kishte si të mungonte edhe këtë herë.

Normalisht që të rinjtë aprovuan martesën e tyre, por interneti më shumë sesa me martesën e tyre po merret me veprimin e babit të vajzës.

Ndoshta baballarë të tillë janë shumë të rralë për të qenë të vërtetë.

Author: admin