ME FOTOGRAFI: Festimet e Krishtlindjeve në të gjithë botën

Njerëzit në të gjithë botën po festojnë një nga ngjarjet më të shenjta në kalendarin e krishterë. Por shërbimet dhe ngjarjet kishtare të këtij viti (Dita e Krishtlindjes festohet nga kishat perëndimore në 25 dhjetor por nga kishat lindore në 7 janar) po ndiqen nga shumë më pak njerëz për shkak të shpërthimit të koronavirusit.

Distancimi shoqëror dhe mbajtja e maskave janë tani domosdoshmëria e re.

Author: admin