Mbi 2 mijë euro pagë mujore, ishulli i mrekuIIueshëm kërkon barinj

Ishulli i mrekullueshëm skocez North Ronalsdej ofron një rast interesant për punë.

Puna ofrohet për barinj të interesuar për ruajtjen e një lloji të rrallë të deleve skoceze me emrin orkni.

Kushti është që barinjtë të jenë me përvojë dhe të mund të kujdesen që delet të mbeten në kope, Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!.

të ushqehen me ushqim të posaçëm që munden ta bluajnë dhe të qëndrojnë larg shkëmbinjve të rrezikshëm që gjenden aty afër.

Poashtu duhet të pengojnë delet që të mos futen në arat ku kultivohet ushqimi për të gjithë banorët e ishullit.

Koha e punës parasheh orar prej 35 orëve në javë dhe rrogë vjetore 24.473 euro!EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Barinjtë kanë obligim të qëndrojnë në këtë ishull së paku tre vite.

Author: admin