Kryemadhi në Librazhd, ndan shqetësimin e një qytetari: Prej vitesh vuajmë mungesën e rrugës, mezi pres 25 prillin…

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi është takuar sot nga afër me banorë të , të cilët i kanë shprehur shqetësimet e tyre.

STATUSI I PLOTE
Enveri nga Librazhdi e ka shënuar në kalendar datën 25 Prill 2021. “Prej vitesh vuajmë mungesën e rrugës, edhe pse jetojmë shumë afër qytetit.”- mu shpreh. Si ai edhe shumë banorë të tjerë në Elbasan mezi e presin datën e ndryshimit, për të sjellë një realitet tjetër, me punësim dhe mundësi për familjet e tyre.foto galeri

Author: admin