Këtë 26-vjeçare nuk e lënë kurre të dalë prej shtëpie, kur ta mësoni historinë e saj s’do e harroni kurre

Ndonjëherë natyra i jep një personi dhuratën e një pamje perfekte dhe të hijshme.

Por mos u mas.htroni, nuk është e gjitha rozë. Shpesh kjo “dhuratë” bëhet një barrë e rë.ndë për ata fatlumë që e kanë marrë atë.

Dhe protagoniste e historisë sonë është një nga këto “fatlumet”: Me të, natyra ka qenë më shumë se bujare: Ajo i ka dhënë asaj bukurinë e një kukulle dhe trupin e ëndërruar … Por këto “dhurata” rre.zikojnë të pris.hin jetën e saj.

Emri i vajzës është Angelica Kenova dhe ajo jeton në Rusi. Që kur ishte fëmijë ajo ishte shumë e bukur, por askush nuk mund të imagjinonte transformimin e saj me kalimin e viteve.

Pasi ajo arriti adoleshencën, Angelica u bë një grua e rë shumë e bukur, shumë e ngjashme me kukullën e famshme Barbie.

Dhe prindërit e saj, të shqe.tësuar për të, e kishin nda.luar të lar.gohej nga shtëpia.

Dhe, ju duhet ta dini se bukuria dhe ngjashmëria e saj me kukullën e famshme Barbie nuk janë produkt i kiru.rgjisë: Angelica është e bukur falë natyrës dhe jo kiru.rgëve plastikë.

Por duket se bukuria tashmë është një bar.rë për të renë ruse, sepse Angelica ka thënë se është lod.hur duke jetuar në “kafazin e artë” që prindërit e saj ndërtuan për të.

Edhe pse ajo është tani 26 vjeçe, ajo ende ka nevojë për nënën e saj për tu veshur: Me të, ajo shkon nëpër dyqane duke kërkuar veshjen e përsosur. Mami kurrë nuk e lë atë vetëm dhe kur prindërit e saj nuk mund ta shoqërojnë, ka truprojat e saj.

Kjo ndodh sepse prindërit e shohin atë thjesht si një bukuri të pashembullt dhe prandaj kanë vendosur ta mbrojnë vajzën e tyre në këtë mënyrë.

Nëse e shikoni nga afër Angelica-n, ju mund të shihni Barbie-n. Por ajo është e pakënaqur dhe thotë:

“Prindërit e mi më mbanin si një princeshë, duke mos lejuar që unë të lar.gohesha nga shtëpia ose të komunikoj me fëmijët e tjerë. Si rezultat, unë nuk jam në gjendje të përb.alloj jetën reale, jam si një kukull e gjallë. Kur isha fëmijë, prindërit e mi më thërrisnin Barbie”.

Vajza thotë se kurrë nuk i është nënshtruar operacionit të një kir.urgu plastik për të ndryshuar pamjen e saj.

Gjithçka që ka është dhurata e natyrës.

Prindërit e lenë të praktikojë shumë sporte për të mbajtur trupin e saj në formë.

Në moshën 26-vjeçare, Angelica ëndërron të largohet nga shtëpia e prindërve të saj për të he.qur qafe këtë kontroll të padukshëm por sht.ypës.

“Prindërit e mi më kanë mbyllur gjithë jetën në një pallat të kristaltë dhe dua të lar.gohem”, thotë vajza.

Kështu, padashur, Angelica Kenova u pe.ngua në bukuria e saj.

Por pa dyshim, faji i prindërve është i konsiderueshëm.

Nuk mund të sillesh kështu me një djalë apo një bijë.

Ajo është një qenie e gjallë, jo lodër ose skl.lave, ajo është një grua e lirë që ka të drejtën të jetojë jetën e saj kur e sheh të arsyeshme.

Author: admin