Djali 19 vjeç martohet me 72-vjeçaren dhe i habit te gjithe: E dua me shpirt, ajo bën dashuri si në …

Një 19-vjeçar thotë se ai është lumturisht i martuar me një gj.yshe 72-vjeçare, pavarësisht nga diferenca prej 53-vjeçare e moshës.

Në verën e vitit 2016, Gary Hardwick dhe Almeda ranë në dashuri gjatë një takimi në një piceri.

Lidhja që po lulëzonte mes tyre ishte shumë e ngjashme me të tjerët, përveç një gjëje, kanë një diferencë prej 53 vitesh.

Gary, 19 vjeç, tha: “Gjëja e parë që më tërhoqi tek Almeda ishin sytë e saj të bukur dhe të mrekullueshëm blu. Dhe personaliteti i saj.

Ajo është gjithmonë e mbus.hur me të qeshura dhe ne jemi lidhur shumë bashkë. Kimia ishte e mrekull.ueshme. Ajo e fitoi ze.mrën time që nga dita e parë”.

Pas dy javësh takimi, Gary e prop.ozoi gruan e mos.huar për martesë.

Gary, i cili kishte dalë nga një marrëdhënie e pakë.naqur me një 77-vjeçare, pretendon se me Almedën ishte dashuri në shikim të pare.

Tani, çifti që jeton në Maryville, Tennessee, është më i lumtur se kurrë.

Almeda i tha Barcroft TV: “Nëse e doni dikë, mosha është vetëm një numër.

Fatmirësisht tani jam e martuar me shpirtin tim binjak.

Sa e pashë në sy, rashë në dashuri me të.

E dija se ishte ai me të cilin doja të kaloja jetën time. Kurrë nuk më ka fri.kësuar mosha”.

Dhe për fat të mirë për të, Gary ndiente të njëjtën gjë.

Pava.rësisht nga ndryshimi i madh në moshën e tyre, Gary dhe Almeda kanë interesa dhe hobi të ngjashme.

“Asnjëherë nuk ndihem sikur jam duke hum.bur ndonjë gjë duke u martuar me Almeda-n”, tha Gary.

“Jam me të vërtetë i pjekur për moshën time, nuk jam fare në moshë të re.”, shton ai.

Çifti i lumtur priti deri në natën e tyre të dasmës që të bënin dashuri për herë të parë dhe mesa duket nata e tyre e pas.ionit nuk i zhg.ënjeu.

Gary tha: “Herën e parë që bëmë dashuri ishte në natën tonë të dasmës. Ishte një përvojë mahnitëse. Kishim një lidhje kaq të thellë…Ajo është një das.hnore e mrekullueshme”.

Çifti i lumtur është më se i vetëdijshëm se shumë njerëz nuk paj.tohen me natyrën e marrëdhënies së tyre.

Dhe kjo përfshin djalin e Almeda-s, i cili nuk i ka folur asaj që nga dita kur takoi Gary-n.

Nipërit e Almeda-s, gjithashtu e kishin të vës.htirë ta pranonin marrëdhënien e tyre në fazat e hershme, veçanërisht Aaroni 22-vjeçar, i cili është tre vjet më i madh se “gjyshi” i tij.

Gary pranoi se tërh.eqja e tij ndaj grave të mos.huara filloi në një moshë shumë të re.

“Kurrë nuk kam qenë tërh.equr nga vajzat e reja. Edhe kur isha 13 ose 14 vjeç, gjithmonë kam pasur një tërh.eqje për gratë e moshuara…”, tha ai.

Author: admin