Jonida Maliqi reagon ndaj pro testës për Klodian Rashën: Injorancë, sillemi si kafshë!

Ditën e djeshme në Tiranë u organizua një pro testë nga populli shqiptar për vr asjen e 25-vjeçarit Klodian Rasha nga një ef ektiv policie. Protesta përshkallëzoi në dh unë mes qytetarëve dhe f orcave të policisë dhe kjo gjë nuk i është dukur aspak normale këngëtares së njohur Jonida Maliqit, e cila përmes një postimi në Instastory shprehet se kjo sjellë është prej h uliganësh dhe kafshësh.

Ishte e tm errshme ajo që i ndodhi Klodianit dhe jam e sigurt që drejtësi do të ketë, por pse të sillemi si hul iganë në vend që të prot estojmë paqësisht? Të dj egim, të shk atërrojmë, të sillemi si kafshë… Kjo nu k është zgjidhje e problemit, kjo është injorancë./korrieri.al

Author: admin