Ja si do të dukeshin disa ikona të stilit të shekullit 20, me standardet moderne të bukurisë

163

Audrey Hepburn, Coco Chanel dhe Princesha Diana ishin dhe janë akoma modele për miliona gra në botë.

Pamja e tyre u bë historia e modës botërore, ndërsa këto gra të famshme u bënë simbolet e bukurisë dhe shijes së patëmetë nga shekulli i 20-të.
Bright Side , vendosi të imagjinojë se si do të dukeshin gratë me ndikim dhe simpatike të shekullit të kaluar në përputhje me idenë moderne të modës dhe atraktivitetit.
ImageImageImageImageImageImage

Image