I tregoi të dash urës se jetonte në rrugë, reagimi i vajzës e la pa fjalë

381

Protagonisti i videos vi rale të YouTube bëri një eksperiment shoqëror me par tneren e tij për të njohur reagimin që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj po flinte në rrugë.

I riu i thotë të dash urëstë njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kaloi netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë.

Por, cili ishte reagimi i vajzës?

“Unë nuk kam ndonjë problem. Gjyshja ime ka shumë dhoma në shtëpinë e saj dhe mund të qëndrosh atje”, tha ajo duke treguar se sot ka akoma vajza që nuk janë mater ialiste.