18-vjeçarja zgjohet nga ko ma, por zbulon sur prizën e jetës

Një 18 vjeçare, nga Oldham në Angli, nuk e kishte idenë se ishte sht atzënë kur u shtri në sh trat se nuk ndihej mirë.

Ebony Stevenson, u dërgua në spital pasi kishte vu ajtur një sërë kri zash dhe mjekët zbuluan se ajo ishte shta tzënë.

Nga krizat ajo përf undoi në k oma dhe për këtë arsye sht atzënia shkoi pa u vënë re.

Adoleshentja u zgjua nga ko ma dhe pa që kishte lindur një vajzë rreth 3.45 kg.

Author: admin