Gjeni cili është përfundimi i këtij ekuacioni të ndërlikuar, nuk është aq e thjeshtë sa duket…

Shkencëtarët besojnë se gjëegjëzat dhe enigmat mund të përmirësojnë mënyrën e funksionimit të trurit tonë. Një nga këto është edhe ky ekuacion.

Përpiquni ta pëfundoni këtë ekuacion duke përdorur 3 topa nga ato që shikoni në figurë, por kujdes, ju nuk mund të përdorni të njëtin top dy herë.

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Author: admin