Follow Zbuloni se cilat nga shenjat e Horoskopit ndahen vetëm nga një “mesazh”

Një ndarje në vetvete është një proces i vështirë. Por ndarja me një mesazh e bën atë dhe më keq.

Është gjëja e fundit që çdokush e dëshiron të ndodhë në një lidhje pa marrë parasysh sa zgjat ajo.

Por shenjat e mëposhtme ndahen me një “mesazh me tekst” dhe kanë arsyet e tyre.

Dashi

Dashi ka një tendencë të ndjekë instiktin e tij dhe ti besojë impulsit të tij, kështu që nëse nuk ndihet mirë në një marrëdhënie do ta përfundojë atë sa më shpejt të jetë e mundur. Dhe për shkak se mund të duhet kohë për të rregulluar një takim ai me siguri do të marrë telefonin e tij për të dërguar mesazhin e ndarjes.

Demi

Kur Demi i jep fund një marrëdhënieje, ajo është përfundimtare. Nuk ka asnjë mendim të dytë në mendjen e tij se data e skadimit ka mbërritur. Për shkak se ai është i përkushtuar në marrëdhënien e tij, i duhet një kohë e gjatë për të arritur një ndarje të mundshme dhe ai ndoshta mendon se tashmë ka humbur shumë kohë dhe energji në këtë proces. Pse të shpenzosh më shumë dhe të përfundosh me një diskutim shterues për gjithçka që shkoi keq?

Peshorja

Peshorja e urren kur ndërveprimi bëhet i rrezikshëm ose agresiv, kështu që ai do të bëjë çfarë të mundet për të shmangur një ndarje dramatike. Ideja për të pasur partneren e tij para tij dhe për t’i thënë asaj se ai nuk dëshiron më të jetë me të e bën atë të ndihet jo rehat. Një diskutim emocional se pse marrëdhënia nuk funksionoi? Një Peshore do të thotë “jo, faleminderit” për këtë. Sapo të shtypë “dërgoni” mesazhin për ndarjen, ai do të ndihet i lehtësuar.

Peshk

Ndarja është një proces i vështirë për një shenjë të ndjeshme si kjo. Ai është aq romantik sa që fillimisht e urren idenë e përfundimit të një marrëdhënieje. Gjithashtu, edhe nëse është lidhja ka mbaruar, ai vazhdon ta dojë ish-partnerin e tij. Mendimi për ta lënduar e frikëson pak. Ai nuk mund të përballet me fytyrën e trishtuar të partneres së tij dhe e bën atë përmes një mesazhi.

/S.H /NOA.al

Author: admin