Efektivi vr.au Klodian Rashën, Rama: Shikoni Ina Nukun që humbi gishtat …

154

Edi Rama: Ndjesa i takon shtetit bashkë me angazhimin e zbardhjes së plotë. Drejtëisa ka nevojë për të hetuar gjithçka. Drejtësia ka nevojë ta dëgjojë edhe atë. Sado e natyrshme është që në një rast të tillë emocioni del i fortë dhe është e domosdomshme që të humbasin qetësinbë dhe tëlëmë politikën që të ngushtojë rrugën. Me lejoni të bëj reflektimin tim. A ka qënë Policia e prirur që të tejkaloi ushrtrimin e fo.rcës siç u akuzua nga Presidenti? A kanë shfaqur shenja vetëkënaqësie duke ndikuar nega.tivisht? Përgjigjia ndihmon këto që do të jetë objektiv. Ose për të konfirmuar moslidhjen me Policinë e Shtetit me drejtuesit përfshirë edhe ministrin e Bredshëm. Shikoni Ina Nukën që hum.bi gishtat e dorës, sapo kishte nisur punën mu tek Parlamenti. Shikoni kolegët 76 të pl.agosur me kartelë nga go.ditjet me gurë dhe me se.nde të fo.rta./korrieri.al