“Duam drejtësi, bashkohuni me ne”/ Shqipëria ngrihet në këmbë, Berati dhe Lezha përfshihen në pro.testat masive

Në videot e siguruara nga Dosja.al në qytetin e Beratit, shihen dhjetëra të rinj që janë grumbulluar dhe kërkojnë drejtësi për Rashën.

SHQIPËRI– Shqipëria është ngritur në këmbë. Berati dhe Lezha janë përfshirë gjithashtu në pr.otesta masive për Klodian Rashën, të riun që u v.ra nga efektivi i policisë. Në videot e siguruara nga Dosja.al në qytetin e Beratit, shihen dhjetëra të rinj që janë grumbulluar dhe kërkojnë drejtësi për Rashën.

“Duam drejtësi, duam drejtësi,”- thonë ata.

Me qirinjtë e ndezur dhe me foton e Klodianit në duar, të rinjtë kërkojnë që efektivët të bashkohen me ta.

“Bashkohuni me ne”; “unë jam Klodiani”; “Rama ik”, dëgjohet të thonë ndër të tjera.Edhe në Tiranë, pritet që nga momenti në moment të nisë pr.otesta tjetër./korrieri.al

Author: admin