E papare/ Nusja u inf ektua me Covid-19 disa ditë para dasmës, çifti martohet me menyren brilante

Asnjë pengesë nuk mundi ta ndalonte një çift nga Kalifornia që të kurorzonin dashurinë e tyre.

Lauren Jimenez dhe Patrick Delgado kanë zgjedhur të martohen në një mënyrë ndryshe, duke u përshtatur me periudhën e pandemisë.

Lauren Jimenez u infektuar me Covid-19 vetëm disa ditë para dasmës së saj dhe si pasojë ajo po qëndronte në izolim, por kjo nuk e çojë atë në anulimin e dasmës.

Jimenez qëndroi e veshur me fustanin e nusërisë në dritaren e katit të dytë ndërsa 27 vjeçari poshtë në oborrin e shtëpisë. Çifti ishin të lidhur me një fjongo 30 metra me lule, që sipas Jimenez simbolizon “unitetin dhe dashurinë “, kështu ata kurorëzuan dashurin e tyre.

Author: admin