“Dua një burrë tani… Të kam fiksim!”,Trejsi Sejdini ia ‘lyp’ live burrit te martuar por ai e shtang me pergjigjen

Ish-Miss Universe Trejsi Sejdini e ftuar në emisionin “Bardhezi”, Sejdini tha që emisioni të kapte 1 milion klikime duhej që ajo të gjente një burrë pikërisht në atë moment.

“A do të ma gjesh një burrë sot dhe të marr një milion klikime…ma gjej një burrë, e dua tani,”- tha Trejsi dhe të gjithë filluan të qeshnin.

Më pas, Trejsi iu drejtua fotografit Feliks Bilani dhe i tha që e ka fiksim, por ky i fundit e refuzoi duke thënë se është i martuar.

Pjesë nga biseda

Trejsi Sejdini: A do të ma gjesh në burrë sot dhe të marr një milion, të ma gjesh një burrë tani, tani dhe të shkojmë një milion ne tani.

Ornela Gaçe: Kam edhe Erion Kriston e martuar, ta kisha gjetur…

Erion Kristo: Si gjyqtar që jap shpall të hapur kandidatët për Trejsin

Ornela Gaçe: Fillojnë klikimet tani

Trejsi Sejdini: Hajde dua një milion

Feliks Bilani: Trejsi duhet të dalësh përpara

Trejsi Sejdini: Ty të paskam fiksim

Feliks Bilani: Jam i martuar

Author: admin