Dalin detajet rrëqethëse/ Zbulohet nga kamerat se kush ishin dy shqiptarët që i morën jetën poli cit 26 vjeç

P ol i cia e Lezhës ka zbardhur v ras jen e e fek tivit të po l icisë Xhuljano Prela. Nga kontrolli i kamera të si gu risë p ol ica ka mundur të identifikoje automjetin dhe autorët e kësaj ngjarjes.

Dy persona janë identifikuar dhe pritet të shpallen në kërkim ndërkombëtar të dyshuar si të përfshirë në ekz ekut imin e 26-vjeçarin Xhulio Prela në datën 5 dhjetor në superstradën Lezhë-Laç në afërsi të fshatit Gajush.

Bëhet me dije se grupi he ti mor ka arritur të zbardh detaje të rëndësishme që kanë çuar deri në emrat e personave. Për shkak të sekretit he tim or, identiteti i tyre nuk bëhet i ditur./shkoder.info

Author: admin