Cilat do të jenë dy ngjyrat që do të mbizotërojnë në vitin 2021?

147

Ndërsa 2020 i afrohet fundit të tij të trazuar, Instituti i ngjyrave ‘Pantone’ ka marrë detyrën vjetore të parashikimit të ngjyrës që do të pasqyrojë më mirë vitin e ardhshëm.
Dhe, në një vendim që i përshtatet një kohe komplekse, autoriteti i ngjyrave, nuk ka zbuluar një, por dy nuanca për ngjyrën e saj të Vitit: e verdha e artë dhe gri-ja ndriçuese.

“Dy ngjyra jashtëzakonisht të pavarura nxjerrin në pah mënyrën se si elementë të ndryshëm bashkohen për të shprehur këtë mesazh forcë dhe shprese,” tha Pantone VP Laurie Pressman.Image